search
top

Kuopion Viinijuhlat

Kuopiossa tapahtumia riittää. Nyt saatiin reilun viikon kestäneet Viinijuhlat pakettiin tältäkin vuodelta. kuten nimestä voi päätellä, juhlissa keskitytään viineihin. Jokaisena vuotena on eri teema, ja tänä vuonna juhlitaan espanjan kielisiä viinimaita. mukana ovat Espanja, Argentiina, Chile ja Uruguay. Viinien lisäksi tarjolla on livemusiikkia suomen huippuartisteilta. Tänä vuonna juhlilla nähtiin rokkaamassa muun muassa Elastinen, Apulanta, Haloo Helsinki!, Sanni, Kaija Koo, Stig ja Jenni Vartiainen. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia kesäillassa hyvästä viinistä samalla kun katsoo suosikkiartistejaan livenä. Viinijuhlille tullaan ihan ympäri suomea! Juhlat sijoittuvatkin sopivasti kesä-heinäkuun vaihteeseen kun suurimmalla osalla ihmisistä lomat pyörii. Tässä siis hyvä kesälomavinkki ensivuodeksi kaikille musiikista ja viineistä nauttiville ihmisille!

Tapahtumassa järjestetään tottakai viinipruuveja ja isommalla porukalla voi varata itselleen vaikka kokonaisen viinituvan jossa pääsee ruokailemaan ja maistelemaan viinejä istumapaikoilta samalla kun näkee artistit livenä hyviltä paikoilta. Tänä vuonna oli myös paljon muuta ohjelmaa, ensimmäistä kertaa alueella oli ruokakatu josta oli mahdollista saada erilaisia ruoka-annoksia nälän yllättäessä. Artistien taukojen aikana ruokakadulla nähtiin myös erilaisia tanssiesityksiä viinikansan viihdykkeeksi. Meno ei ole samanlaista kun erilaisissa festaritapahtumissa ja yleisössäkin on enemmän vanhempia ihmisiä. Kuitenkin viinin ja muiden alkoholijuomien virratessa iltojen aikana nähtiin paljon tapauksia jossa järjestyksen valvoja talutti joko liian väsynyttä tai liian innokasta katsojaa alueelta pois. Paljon on myös nuorta porukkaa joka tulee vain katsomaan suosikkiartistiaan eturiviin ja häipyy heti esityksen loputtua pois.

esiintyja-popeda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

top