search
top

Fanittaminen

Fanitatko jotain artistia tai bändiä oikein kovasti? Millainen fani olet? Tyydytkö vain kuuntelemaan musiikkia, käytkö keikoilla paljon? Faneja on ihan joka lähtöön. Toiset keskittyvät vain kuuntelemaan lempiartistiaan ja ehkä käyvät keikalla jos sattuu lähelle osumaan. Toiset taas kiertävät ympäri suomea mukana keikoilla ja saattavatpa jotkut kiertää ihan ulkomaita myöten! Toiset tietävät fanittamastaan kohteesta ihan kaiken ja lukevatkin uutisia yms ahkerasti. joku taas ei välttämättä tiedä edes artistien oikeaa nimeä. Jokainen fanittaa omalla tavallaan ja juuri niinkuin itse haluaa.

Nuoret tytöt keräilevät huoneensa seinät täyteen suosikkiensa julisteita ja kuvia ja keräilevät kaikenlaista fanikrääsää. Vähän vanhemmat saattavat ottaa vaikkapa jonkunlaisen tatuoinnin joka viittaa suosikkiartistiin tai bändiin. Kesä on hienoa aikaa koska silloin järjestetään niin paljon erilaisia festareita ympäri suomea. Omia suosikkeja saattaa nähdä useitakin samoilla festareilla eikä tarvitse kaikkia käydä yksittäisinä keikkoina katsomassa. Sitäpaitsi, festareilla näkee varmasti aina jonkun yllättävän esiintyjän josta ei ole aikaisemmin edes tiennyt mitään, mutta keikan katsottuaan saattaakin saada taas jotain uutta fanitettavaa. Joskus taas käy niin että fanittaa jotain todella pitkään ja kun vihdoin pääsee näkemään livenä, ei se olekaan ollut kaiken odottamisen arvoista.

kaisuusi2604JOB_503_vi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

top