search
top

Musiikin kuuntelusta

Musiikkia voi kuunnella monella eri tavalla tilanteesta riippuen. Sitä voi kuunnella kaiuttimista ja kuulokkeista.

Erilaisia kuulokkeita musiikin kuunteluun löytyy pilvin pimein. Löytyy nappeja sekä sankakuulokkeita. Jos haluaa hyvät ja laadukkaat, kannattaa lukea vaikka netistä käyttäjien kommentteja. Hifiliikkeistä saa asiantuntevaa palvelua ja siellä pääset myös kuuntelemaan kuulokkeita livenä. Kannattaa myös miettiä mihin haluaa panostaa, haluaako suljetut vai avonaiset, pitääkö olla bassoa jne. Itsellä on ollut kovassa käytössä Grado Lapsin kuulokkeet ja ovat yhdet parhaista jotka itseltä löytyy. Kuulokeet eivät ole suljetut joten musiikki kuuluu läpi jonkin verran. Ääni on todella puhdas ja saa huikean konserttifiiliksen näitä kuunnellessa. Hinta ja laatu kohtaavat näissä kuulokkeissa oikein mainiosti. Usein käy niin että jotain ostaa pelkästään merkin takia, ja joutuu pettymään koska laatu ei ole niin hyvä kuin olisi odottanut. Sen takia kannattaisi aina päästä kuuntelemaan livenä ainakin jos ostaa vähänkään kalliimpia.

Toinen oma luottomerkki on Bose. Kuulokeet ovat olleet laadukkaita ja musiikki soi puhtaasti, bassoa löytyy myös sopivasti. Tietokoneelle löytyy pienet bosen kaiuttimet jotka voi ottaa huoletta mukaan jos on tarvis. Vaikka koko todellakin on pieni, lähtee niistä ääntä kuin isommistakin kaiuttimista! Ääni on kirkas ja laadukas, ja näistäkin löytyy bassoa sopivasti.  Myös erilaiset kannettavat bluetooth kaiuttimet ovat yleistyneet viime vuosina. Boselta onkin juuri ilmestynyt uusi Bose SoundLink Mini II bluetooth kaiutin joka voisi olla jopa järkevä ostos tälle kesälle. Pieni koko joka kulkee helposti mukana missä vain. Yhdellä latauksella luvataan jopa 10 tuntia soittoaikaa joten sillä kuuntelee musiikkia heittämällä vaikka koko illan jos sattuu vaikka tekemään mieli piknikille järven rantaan tai jotain muuta yhtä mukavaa kesäistä toimintaa silmällä pitäen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

top