search
top

Kuopio Tanssii Ja Soi

Kesä tuo mukanaan laajan kattauksen erilaisia tapahtumia ympäri suomea. Tänään alkaa peräti viikon kestävä Kuopio Tanssii Ja Soi Tapahtuma Savon sydämessä. Tapahtuma on yksi vanhimmista tapahtumista Pohjoismaissa ja esiintyjiä saapuukin eri puolilta eurooppaa. Tarjolla on musiikkia, tanssia ja erilaisia kursseja jonne pääsee mukaan osallistumaan. Tarjolla on maksullista ohjelmaa, mutta paljon löytyy myös ilmaisia tapahtumia. Tapahtumaa johtaa Jorma Uotinen!

Aamut voi aloittaa vaikkapa ilmaisella Aamu Taijilla, ja perheen pienimpiä hemmotellaan Pikkuväen Puistojameilla. Avajaispäivänä voi käydä tutustumassa eri tanssimuotoihin nelituntisessa Tanssimaratonissa josta löytyy niin balettia kuin vaikkapa mielenkiintoista StreetSalsaa. Opettajat ovat alansa huippuja ja mukaan voi hypätä missä kohtaa maratonia haluaa. Jaksatko veivata vaikka koko nelituntisen? Ilmaisista ohjelmista löytyy myös avajaisiltana Kuopion satamaan saapuva kesäkiertueella oleva Kansallisbaletti joka kannatta ehdottomasti käydä katsomassa.

 

Tapahtuman viimeisenä päivänä torilla nähdään Toritanssit joten kaikki joiden tanssijalkaa vipattaa, kannattaa sinne suunnata. Koko viikon ohjelma ja info löytyy täältä.

Musiikista ja tanssista pitäville  varmasti yksi tämän kesän kohokohdista. Nyt toivotaan vain oikein aurinkoista keliä koko viikon ajaksi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

top