search
top

Instrumentaalista

Joskus on kiva kuunnella musiikkia ilman lyriikkaa, varsinkin jos täytyy itse kirjoittaa tai vaan ajatella jotain. Olen koonnut jo jonkin aikaa tällaista listaa soittimeeni. Klassinen musiikki tulee tietenkin ensimmäisenä mieleen, mutta klassisen vahva soundi ei sovi kaikille. Jos klassinen tuntuu liian raskaalta, kannattaa kokeilla eri genren artistien kevyempiä versioita. Tai sitten kevyttä musiikkia klassisesti soitettuna: David Garrett soittaa viululla niin poppia kuin Bachiakin.

Elokuvamusiikki on usein instrumentaalista, joten kannattaa tutustua elokuvien soundtrackeihin. Itse tykkään mm. Good Bye Lenin- ja How to Train Your Dragon-leffojen musiikista.

Tässä vielä muutama tarkempi vinkki artisteista: Yann Tiersen, Rodrigo y Gabriela, Hohka, Chapelier Fou ja Emancipator.

acoustic guitar performance by music band

Oletko muuten joskus kokeillut netissä pelaamista osoitteessa Casino-online.fi? Sekin toimii hyvän musiikin kanssa ihan mahtavana ajanvietteenä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

top