search
top

Suomipopin vanha herra

Eräs suosikkibändini on aina ollut suomipopin pitkäikäinen tekijä, Neljä Ruusua. Jengi aloitti jo 80-luvulla räkäisellä poppi-ilottelulla. Bändin jäsenet ovat aina olleet neljä jätkää, jotka tunnetaan tuttavallisesti nimillä Ilkka, Kode, Lade ja Kämy. Suosittelen tutustumaan varhaisempiin albumeihin kuten Hyvää päivää (1989). Kundit tekevät musiikkia edelleen, mutta paljon kypsemmällä otteella.

Alkuaikoina musiikki oli alkukantaisempaa ja rämisevämpää, ja biisien aiheet saattoivat olla kyseenalaisia. Iän mukana musiikki tietenkin muuttuu, ja poja ovat tehneet jopa levyn englanniksi nimellä 4R. Vokalisti Ilkka on tehnyt myös sooloprojekteja, mutta bändi on aina pysynyt koossa alkuperäisessä muodossaan.

Hauska fakta: bändin alkuperäinen nimi oli Talouskukkaro. Pojilla oli kimppakämpässä tällainen yhteinen kukkaro!

ruusut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

top