search
top

Disneyn DVD:t

Lapsia hemmoteltiin tänä vuonna aika monella Disneyn DVD:llä. Minulle kaikkein rakkain Disneyn elokuva on luonnollisesti Fantasia – sitä katsottiin aikoinaan VHS-kasetilta niin monta kertaa, että kasetti alkoi lopuksi ujeltaa:)

Sitä piti vielä kertoilla, että Disneyn elokuvissa musiikkiin on todellakin panostettu. Välillä tosin aikuisesta saattaa tuntua siltä, että on aika repäistä, ja heittää koko DVD-soitin hornan tuuttiin, kun samoja elokuvia katsotaan aamusta iltaan… Mutta kyllä se siitä sitten taas – kyllä tämä lomailu vaan ihanaa!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

top